0
(0)

De azi nu mai ai nevoie de un navigator GPS cu hărți dedicate. Dacă ai un smartphone cu sistem de operare Android și receptor GPS încorporat vei putea naviga direct în aplicația Google Maps. Și nu este vorba doar de văzutul hărților ca până acum, ci de navigare pas cu pas, cu opțiunea ghidării vocale, ca pe un GPS dedicat.

 

Mai mult, în afară de vederile din satelit și cele hibride, te poți direcționa chiar și în opțiunea Street View, ca să vezi exact cum arată străzile pe care trebuie să mergi. Și pentru că a venit vorba de mers, ghidarea funcționează inclusiv dacă nu ești la volan, iar sugestiile de traseu țin cont de treaba asta. Poți descărca aplicația Google Maps cu navigare încorporată din Android Market sau de pe site-ul Google.

Dan Bulucea, Country Manager-ul Google România, a amintit și câteva trăsături ale evoluției smartphone-ului: „În 2004, în lume, erau mai multe terminale mobile decât cărți de credit. În 2009, vânzările de telefoane mobile le-au depășit pe cele de PC-uri. La sfârșitul lui 2010, numărul de smartphone-uri vândute l-a depășit pe cel de PC-uri. Smartphone-urile de astăzi, pe care le aveți acum în buzunare, au depășit de 20.000 de ori puterea de calcul a computerului care a gestionat misiunea spațială Apollo.”

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here