0
(0)

Grand Cinema & More a relansat Grand Ultra, prima sală de cinema din România care oferă o experiență cinematografică completă și memorabilă.

 

Sala Grand Ultra aduce în premieră un grad unic de confort și design, fiind dotată cu cel mai lat ecran de cinema din România – 22,5 m, design black box și revoluționarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinația perfectă pentru pasionații de film.

În sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, în premieră pentru România, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scară largă de către producătorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, oferind o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

O atenție specială a fost acordată și ecranului de tip „screen silver”, cu formă concavă, ideal pentru o experiență vizuală optimă. Atât culoarea argintie, cât și textura și forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate excepțională a imaginii.

La rândul său, design-ul black box al sălii creează un ambient perfect pentru vizionare. Pereții si scaunele închise la culoare ajută cinefilii să pătrundă în acțiunea filmului, în timp ce fotoliile primitoare și spațiul generos dintre rânduri desăvârșesc experiența cinematografică Grand Ultra, transformând-o într-una memorabilă.

Grand Ultra beneficiază și de dublu proiector 4K cu capacitate 3D și HFR, fiind singura sală din România care deține această soluție inedită chiar și pentru filmele 3D. Tehnologia asigură o imagine de excepție, un contrast perfect și o luminozitate superioară, astfel încât  filmele devin mai vii și mai dinamice.

„Îmbunătățirile tehnologice fac parte din strategia Grand Cinema & More de a continua să inoveze în ceea ce privește divertismentul cinematografic. Considerăm că sala Grand Ultra răspunde celor mai exigente cerințe ale cinefililor și le oferă o experiență completă de vizionare a filmelor preferate”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri și este locul perfect pentru pasionații de film care caută experiențe cinematografice impresionante, captivante și copleșitoare. Acestea vor putea fi trăite odată cu difuzarea unor filme precum „Insurgent”, „The Avengers: Age of Ultron”, „Pixar’s Inside Out”, „Terminator: Genesys”, „Mad Max: Fury Road”, „Mission: Impossible – Rogue Nation”, „Spy”, „Tomorrowland”, „San Andreas”, etc.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă  totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here