0
(0)

Începând cu această lună, ne vom putea bucura de întreaga gamă de accesorii pentru tablete şi dispozitive portabile de la liderul mondial al pieţei de periferice, compania elveţiană Logitech. Astfel, cea mai dinamică ramură a industriei IT în ultimii ani se va bucura de accesorii atât de necesare pentru protecţie, confort şi productivitate.

 

Gama de accesorii Logitech este dedicată atât tabletelor iPad, cât şi celor Android, precum şi smartphone-urile de ultimă generaţie, cum ar fi iPhone 4S sau nou-lansatul Samsung Galaxy S3 şi va permite exploatarea potenţialului maxim al acestor dispozitive portabile.

Printre accesoriile Logitech dedicate dispozitivelor portabile amintim tastaturile, cu ajutorul cărora experienţa cu tableta sau smartphone-ul personal, de la postări pe reţelele de socializare ori bloguri şi până la scrierea de texte lungi, va fi substanţial îmbunătăţită.

\"(w540)

La fel de utile, dar cu un caracter mai aplecat spre latura de entertainment a dispozitivelor portabile sunt boxele portabile, precum Mini Boombox ori stand-urile, cu ajutorul cărora experienţa audio-video prin intermediul tabletei va fi desăvârşită.

\"(w540)

Practic, cu ajutorul acestor accesorii, tabletele şi smartphone-urile îşi păstrează avantajele legate de mobilitate şi capătă funcţionalitatea deplină a unui laptop.

Să vedem pe scurt ce conţine gama de accesorii pentru tablete şi alte dispozitive portabile Logitech și la ce prețuri sunt ele disponibile pe piața noastră:

 

Stand-uri multimedia:

Logitech Speaker Stand se integrează perfect în orice încăpere și poți asculta muzică în timp ce analizezi rețeta pentru un desert gustos sau urmăresti un film așezat confortabil în pat, pentru un preţ de 229 lei.

\"(w540)

Logitech AV Stand permite urmărirea și partajarea de conținut pe televizor. Cu telecomanda poți manipula conținutul de pe tabletă iar sistemul de andocare încarcă dispozitivul. Preţul lui Logitech AV Stand este de 359 lei.

\"(w540)

Tastaturi portabile:

Logitech Tablet Keyboard este o tastatură portabilă cu o carcasă protectoare și un stand. Preţ: 269 lei.

\"(w540)

Logitech Keyboard Case este o tastatură – carcasă protectoare cu un design arătos. Preţ: 449 lei.

\"(w420)

\"(w420)

Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatură-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se închide și se deschide precum o carte. Închisă, tastatura stă în siguranță sub tabletă. Când dispozitivul e deschis, suportul sprijină tableta la un unghi ideal pentru tastare. Preţ: 440 lei.

\"(w540)

Căşti:

Logitech Wireless Headset îți permite să te bucuri de filme, jocuri sau apeluri Facetime printr-o conexiune Bluetooth. Preţ: 259 lei.

\"(w540)

Difuzoare:

Logitech Wireless Boombox este o boxă portabilă ce oferă până la opt ore de muzică prin Bluetooth. Preţ: 679 lei.

\"(w540)


Fără a face rabat de la calitatea audio, Logitech Mini Boombox este o boxă-difuzor Bluetooth extrem de compactă. Sistemul audio Logitech Wireless Speaker nu include cabluri și permite plasarea acestuia în orice loc, la o distanță de până la 15 metri de iPad sau tableta Android.  Preţ: 349 lei.

\"(w540)

Logitech Tablet Speaker este o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on ce oferă conveniență maximă și portabilitate. Preţ:179 lei.

\"(w540)

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices face streaming de pe un smartphone sau o tabletă către sistemul audio dorit, folosind conectivitatea wireless Bluetooth, astfel muzica poate fi ascultată pe orice dispozitiv audio.

 

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here