Luna este un robot (aproape) umanoid cu înălțimea de 1,52 m și își caută stăpânul doritor să scoată din buzunar aproximativ 1.000 $. Ce știe să facă? Te privește cu cele două camere video încorporate și te poate reprezenta fizic în orice loc pentru că îți trimite imaginea oriunde cu ajutorul conexiunii wireless la internet.

Așadar, Luna este un robot pentru teleprezență, iar în loc de față are un ecran tactil, cu diagonala de 8 inci. Datărită acestui ecran, Luna poate fi înzestrată cu multiple personalități exprimate prin afișarea mimicii robotului. În corpul Lunei este montat un computer obișnuit, dar producătorul american Shultzeworks nu dă mai multe detalii despre caracteristicile tehnice. Din păcate, Luna nu se mișcă singur, deși este așezat pe niște rotițe. Va trebui să-l miști tu acolo unde ai nevoie, apucând de un mâner.

Shultzeworks nu spune nimic nici despre data lansării, dar perspectiva de a avea un astfel de robot în redacție mă va ține cu ochii pe site-ul producătorului în fiecare zi.

Sursă: Engadget