0
(0)

SanDisk a lansat de curând stick-urile de memorie USB 3.0 Ultra Fit cu capacitatea de 128 GB și Ultra, cu capacitatea de 256 GB (cea mai mare capacitate atinsă de SanDisk la stick-uri USB).

 

Fără capacul de protecție, noul stick de memorie Ultra Fit măsoară 1,9 cm lungime, 1,6 cm lățime și 0,8 cm grosime, mai mic decât o monedă de 5 bani. Micuțul stick USB 3.0 asigură rate de transfer al datelor de până la 130 MB/s, fiind de 10 ori mai rapid decât un stick USB 2.0. Acesta va avea prețul de aproximativ 120 $ și este deja disponibil online pe site-uri de specialitate și va fi disponibil curând și în magazinele de specialitate. SanDisk UltraFit rezolvă problema de stocare de date pentru posesorii de ultrabook-uri pentru că fiind extrem de mic, stick-ul poate fi „uitat” practic în permanență în portul USB 3.0 unde va putea avea chiar și rolul de hard disk extern.

Celălalt nou lansat, SanDisk Ultra USB 3.0, cu capacitate de 256 GB are dimensiuni obișnuite pentru un stick USB, dar are o capacitate dublă, rivalizând practic cu un SSD instalat într-un ultrabook și atinge viteze de transfer de până la 100 MB/s. Bineînțeles, și prețul acestuia este pe măsură: 200 $.

Sursă: SanDisk

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here