0
(0)

TP-LINK lansează routerul mobil cu suport 4G, M7350, în cadrul DreamHack Bucharest 2015, organizat la Bucureşti în perioada 24-26 aprilie.

 

 

Noul dispozitiv se adresează celor care vor viteze de acces ridicate şi o conexiune mobilă stabilă de Internet, indiferent de locaţie.

Folosind ultima generație de rețea 4G LTE, TP-LINK M7350 poate atinge viteze de download de până la 150 Mbps. Noul router mobil 4G de la TP-LINK este uşor de folosit: după introducerea unei cartele SIM 4G se creează automat un hot spot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri şi console mobile sau alte terminale Wi-Fi. Conexiunea astfel creată poate fi partajată cu până la 15 dispozitive, asigurând condiţiile necesare ca utilizatorii să se poată bucura de cele mai populare jocuri precum Hearthstone sau League of Legends, indiferent de locaţie. Având o baterie puternică de 2.550 mAh, M7350 poate funcționa timp de zece ore la capacitate maximă și 600 de ore în standby. Pentru o flexibilitate suplimentară și o utilizare continuă, dispozitivul poate fi încărcat de la un laptop, cu un alimentator portabil sau folosind adaptorul inclus în pachet. În plus, dispozitivul oferă spațiu de stocare de până la 32 GB prin inserarea unui card microSD, permiţând partajarea în reţeaua Wi-Fi a pozelor, melodiilor, filmelor și altor tipuri de fișiere, aflate pe card.

TP-LINK M7350 va fi disponibil în oferta magazinelor, de la sfârşitul lunii aprilie.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here