0
(0)

Nu vă imaginați că gigantul Google a început să sponsorizeze fraudele de pe internet. De fapt, oficialii Google au decis să ofere ineditul premiu oricărui hacker  care va reuși să destabilizeze sistemul de operare Chrome OS, cu ocazia concursului Pwnium care va avea loc în luna martie a cestui an.

 

Google, care a oferit inițial un premiu de 1 milion de dolari, apoi de 2 milioane de dolari,  celui mai mai de succes hacker (evident, totul în cadru organizat), a ales ca anul acesta premiul să fie simbolul numărului PI.

Totuși, este puțin probabil ca un singur hacker să plece acasă cu toți banii, atâta vreme cât concursul are noi reguli. Mai precis, orice concurent care reușește să destabilizeze măcar temporar sistemul de operare va primi un premiu de 110.000 de dolari, în timp ce acela care va reuși să destabilizeze sistemul Chrome chiar și după ce acesta a fost rebootat, va primi 150.000 de dolari pentru fiecare încercare reușită.

Concursul va avea loc cu ocazia conferinței pe teme de securitate online CanSecWest ce va avea loc în luna martie la Vancouver.

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here