0
(0)

Studiourile de design Artefact și-au dezvelit noul concept de imprimare electronică See What You Print (SWYP, sau Vezi ce Printezi), un dispozitiv operabil prin intermediul unei interfețe cu ecran tactil,  complet inovator pentru industria imprimantelor de birou.

 

SWYP are ca principale obiective simplificarea și accelerarea sarcinii de imprimare a unei pagini prin combinarea, într-o singură unitate, dintre elementele tipice editării foto accesibile și printarea imediată, fapt care  le permite utilizatorilor să vadă dinainte exact cum va arăta proiectul după tipărire.

Prin interfața cu ecran tactil a lui SWYP, utilizatorii pot încărca o imagine sau un document în dispozitiv, o/îl pot modifica după plac și, imediat ce editarea s-a încheiat, pot comanda imprimarea prin simpla alunecare a degetului pe display către baza inferioară a acestuia. Astfel, se elimină riscul imprimărilor nedorite, pentru că rezultatul este mereu previzibil, având în vedere că ecranul pe care se operează are dimensiunile unei pagini format A4.

Unitatea se poate conecta automat și wireless la o cameră foto, sau la orice alt dispozitiv fotografic, pentru a facilita transferul de imagini. Forma de cutie a lui SWYP seamnănă cu cea a unui top de hârtie, iar sertarul său de hârtii pliabil acoperit cu țesătură servește și ca un comutator de pornit/oprit al aparatului. Un detaliu la care nu fac deloc referire inginerii de la Artefact îl reprezintă cartușele de cernelală.

Nu este greu ca o astfel de imprimantă să intre în producția de serie, însă Artefact nu are, pentru moment, astfel de intenții. Potrivit acestora, SWYP are menirea doar de a ilustra că „este posibil să inovezi și în piețele foarte mature și statice”.

Sursa

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here