0
(0)

Ce-ar fi dacă ai avea o tabletă care să poată fi împăturită în trei bucăți? Ar fi ușor de purtat într-un buzunar și la nevoie ai putea vedea un film pe un ecran mai mare decât cel al unui smartphone, nu? Ideea nu-mi aparține, ci este a designerului spaniol Claudia Copersito.

 

Și da, Wallet, așa cum l-a denumit ea, este deocamdată doar un concept. Dar unul perfect fezabil și, cred eu, chiar și viabil din toate punctele de vedere. Wallet este, așadar, format din trei părți, cu tot atâtea ecrane, de dimensiunea unui smartphone obișnuit, dar care se poate desface precum un pliant de hârtie, pentru a forma în cele din urmă un ecran mare, cât cel al unei tablete (aproximativ 10 inci).

Mai departe, designerul ne lasă imaginația să lucreze în legătură cu posibilele aplicații și caracteristici tehnice precum camera foto-video HD, conectarea la rețelele 4G, dar, cel mai important, la modul de lucru distinct sau unitar al celor trei ecrane.

Există totuși o singură problemă: grosimea celor trei „felii”. Dacă un smartphone a ajuns acum la grosimi de numai câțiva milimetri, Wallet nu ar fi cumva un pic cam „supraponderal” în stare pliată? Nu cumva vei simți că duci o cărămidă la ureche de fiecare dată când vei răspunde la un apel? Totuși, până vom avea ecrane cât o foaie de hârtie va trebui să ne mulțumim cu cele mai mari, pliabile, fie chiar și în stadiu de fantezie grafică a unui designer.

Sursă: Yanko Design

 

Cât de util a fost acest articol pentru tine?

Dă click pe o steluță să votezi!

Medie 0 / 5. Câte voturi s-au strâns din 1 ianuarie 2024: 0

Nu sunt voturi până acum! Fii primul care își spune părerea.

Întrucât ai considerat acest articol folositor ...

Urmărește-ne pe Social Media!

Ne pare rău că acest articol nu a fost util pentru tine!

Ajută-ne să ne îmbunătățim!

Ne poți spune cum ne putem îmbunătăți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here